نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

هجوم مار‌های سمی به سواحل بابلسر + عکس

هجوم مار‌های سمی به سواحل بابلسر + عکس رییس اداره حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران شایعه ورود مار‌های سمی به سواحل بابلسر را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۲ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 04
کد خبر: ۲۰۲۸۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ از صبح امروز دوشنبه تصاویر و خبری در فضای مجازی از هجوم مار‌های سمی به سواحل بابلسر منتشر و ادعا شد که این موجودات خزنده، خطرناک و سمی در نقاط ساحلی دیگر مناطق استان هم مشاهده شده اند.

برخی از پایگاه اطلاع رسانی در فضای مجازی هم با نشر این خبر کذب ادعا کردند این مار‌ها اگرچه سمی هستند، اما تاکنون موردی از مارگزیدگی در سواحل این شهرستان گزارش نشده است.

رییس اداره حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران روز دوشنبه در این ارتباط در گفتگو با خبرنگار ایرنا خاطرنشان کرد: بررسی تصویری که به عنوان هجوم مار‌های سمی به سواحل بابلسر در فضای مجازی منتشر شده است نشان می‌دهد که این عکس‌ها و اخبار کذب است.

کوروس ربیعی افزود: چهار گونه مار سمی در مازندران زندگی می‌کنند که فاصله زیستگاه آن‌ها با سواحل بابلسر حدود ۱۰۰ کیلومتر است و امکان ندارد این مار‌ها از این فاصله دور زنده به ساحل کشانده شود.

وی خاطر نشان کرد: همواره در فصل بهار و تابستان با کشت و برداشت برنج، مار‌های غیر سمی که در گویش مازندرانی به آن "او مَر" می‌گویند در اراضی کشاورزی، آبندان‌ها و رودخانه به وفور مشاهده می‌شوند که این مار‌ها به هیچ عنوان خطرناک و سمی نیست.

رییس اداره حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران ادامه داد: محل زندگی بیشتر مار‌های سمی مازندران مانند افعی لطیفی و دماوندی در ارتفاعات البرز و منطقه دماوند است که امکان ندارد این مار‌ها در سواحل رویت شود و حتی این اواخر سیل هم در بابلسر و دیگر نقاط استان روی نداده که بگوییم این مار‌ها از بالادست به مناطق ساحلی کشانده شدند.

ربیعی ادامه داد: گونه مار سمی دیگر مانند افعی قفقازی نیز در ارتفاعات پایین‌تر استان زیست می‌کنند، اما به دلیل اینکه مار‌های سمی در آب زنده نمی‌مانند، بنابرین این شایعه چیزی جزء دروغ پراکنی برای ایجاد هراس و اضطراب در بین گردشگران، مسافران و بومیان منطقه نیست.

وی گفت: ماه گذشته نیز گزارشی از مشاهده مار‌های سمی در دریاکنار به محیط زیست شهرستان محمودآباد ارجاع شده بود که ماموران حفاظت محیط زیست به منطقه اعزام و مشخص شد این مار‌ها غیر سمی هستند.

رییس اداره حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران افزود: تصاویری که از حضور مار سمی در سواحل خزر منتشر شده است به هیچ عنوان مربوط به مازندران نیست.

ربیعی گفت: برخی مار‌های غیر سمی نیز در دیوار‌های ساحلی دریای خزر و در سنگ چین‌ها زندگی می‌کنند که با حرکت امواج از این دیوار‌ها خارج می‌شوند و به ساحل می‌آیند و خطرناک نیستند. / ایرنا

هجوم مار‌های سمی به سواحل بابلسر + عکس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار